©DriesBoven - Luxury For MenIn samenwerking met

Dries Boven
proud founder, Luxury for Men

Dat vrouwen met oorbellen, armbanden, een leuk tasje of speciale panty’s hun outfit kunnen afmaken, staat buiten kijf. Maar ook mannen hebben er alle baat bij om met goed gekozen accessoires zichzelf te onderscheiden van de massa.

Waarom zou je als man accessoires moeten dragen?
“De juiste fashion accessoires voor mannen kunnen jouw outfit helemaal maken of kraken. Zo kun je met een andere riem dezelfde broek toch een totaal andere uitstraling geven. Een kleine investering in de juiste accessoires levert meer op dan de aanschaf van een volledige outfit. Ideaal ook om een vleugje creativiteit en persoonlijkheid in uw outfit te brengen.”

Wat zijn dé must-have accessoires voor mannen?
“Voor ons, mannen, is dat eigenlijk heel simpel. Met de juiste combinatie van sokken, riem, horloge en armbanden kun je elke outfit extra cachet geven. Ook een leuk pochet mag niet in een blazer ontbreken vind ik. Kleine tip: stem de kleur van je riem af op de kleur van je broek om er langer en slanker uit te zien. Op onze blog bieden we ook fashion tips en style guides aan.”

Welke trend zie je nu?
“Iedereen verklaarde ons gek toen we twee jaar geleden een grote collectie armbanden begonnen aan te bieden. Intussen is het een van onze belangrijkste producten geworden en zijn we zelfs uitgegroeid tot marktleider. De trend zet zich voort en steeds meer mannen dragen nu armbanden, zelfs oudere generaties. Er wordt daarbij steeds meer gekozen voor exclusiviteit en kwaliteit. Helemaal terecht, want luxury is in the details.”